TV-inspektion

Vi lokaliserer hurtigt og effektivt

Har du mistanke om fejl eller brud i kloakken, men er du i tvivl om hvor, kan det være en god løsning at få foretaget en TV-inspektion.

En TV-inspektion kan spare dig for meget tid og mange bekymringer, da det er en hurtig og effektiv metode at få lokaliseret generelle fejl og brud. Gennem professionelt og kloakspecifikt kameraudstyr, kan man foretage en inspektion af hele kloakken, som selvfølgelig bliver optaget for at dokumentere de lokaliserede fejl.

En tv-inspektion består af

Rensning af kloaksystemet

TV-inspektion, med mulighed for senere gennemgang gennem optagelser

TV-rapport, med råd og vejledning på løsninger af kloakproblemet

Hvad kan lokaliseres via en TV-inspektion?

Ud fra vores erfaringer kan en TV-inspektion lokalisere f.eks. rødder, rottehuller, retningsændringer, skjulte brønde, rørbrud, defekte samlinger m.m. Det kan dog være en god idé at lade dine kloakker gennemtestes jævnligt for at udbedre småskader, før de bliver større og yderligere bekostelige.

Det kan være givet godt ud at få foretaget et eftersyn på din kloak, før et decideret brud er aktuelt.

Læs mere om et kloakeftersyn.

Vi har mange års erfaring

Wollerup Kloak laver en TV-inspektion for at finde fejl og eventuelt brud på eksisterende afløbsledninger og derved lokalisere et eventuelt problem på kloakken uden at skulle grave hele haven op.

Vi har mere end 20 års erfaring og er Autoriseret Kloakmester samt medlem af Danske Kloakmestre , og dækker derfor med op til 50.000 kr. hvis det senere skulle vise sig at blive nødvendigt – uanset størrelsen på din kloakopgave.

Kontakt os for professionel rottebekæmpelse

Tøv ikke med at tage kontakt til os hos Wollerup Kloak, hvis du har problemer med rotter på din grund.

Vi har mere end 20 års erfaring i kloakbranchen, og som certificeret rottespærremontør vil vi komme ud og undersøge, hvor rotterne har fundet vej ud af kloakken, og vi udbedrer derefter skaden.

Ring til os på 41 17 05 28 eller skriv via e-mail til gert@wollerup-kloak.dk for at indhente et uforpligtende tilbud med en skarp pris.