Rottebekæmpelse udføres af certificeret rottespærre­montør

Hvis du har problemer med rotter, kan det være et tegn på, at der er brud på kloakken.

Rotter er ikke ønskelige i sin bolig af flere grunde. De gnaver og graver i alt, og de kan ødelægge både kloakrør, ledninger og lignende, hvilket kan blive en bekostelig affære, hvis det ikke stoppes i tide. Yderligere er rotter smittebærere af en lang række sygdomme, og de skal derfor tages alvorligt.

Hos Wollerup Kloak i Rødovre er vi eksperter inden for rottebekæmpelse, som vi udfører til konkurrencedygtige priser for kunder i hele Storkøbenhavn. Har du brug for hjælp til bekæmpelse af rotter, er du velkommen til at kontakte os.

Vigtige forholdsregler ved konstatering af rotter

Kan du konstatere rotter på din grund, er det vigtigt, at du gør følgende:

Kontakt os hurtigst muligt

Slå toiletbrættet ned

Luk vinduer og døre

Undgå at have mad stående fremme

Rottebekæmpelse skal foretages af en certificeret rottespærremontør og helst hurtigst muligt, så skaderne ikke stiger i omfang.

Hvordan kommer rotter ind I din bolig?

Rotter kan komme ind i din bolig stort set alle steder. Rotter kan, på trods af størrelsen, komme igennem selv de mindste huller. Dette kan for eksempel være gennem kloakker, toiletter, afløb og ventilationsriste for bare at nævne de største syndere.

Vi har erfaring med rottebekæmpelse og rottesikring i Storkøbenhavn og omegn. Er du i tvivl om, hvor rotten er kommet ind, foretager vi gerne en gennemgang af din bolig.

Via en TV-inspektion kan vi lokalisere, hvor rotterne yderligere har bidt hul i kloakken, hvis du har rotter i kloak, og vi kan også foretage en montering af rottespærre, så rotterne ikke kan komme ind i din bolig gennem kloakken.

Kontakt os for professionel rottebekæmpelse

Tøv ikke med at tage kontakt til os hos Wollerup Kloak, hvis du har problemer med rotter på din grund.

Vi har mere end 20 års erfaring i kloakbranchen, og som certificeret rottespærremontør vil vi komme ud og undersøge, hvor rotterne har fundet vej ud af kloakken, og vi udbedrer derefter skaden.

Ring til os på 41 17 05 28 eller skriv via e-mail til gert@wollerup-kloak.dk for at indhente et uforpligtende tilbud med en skarp pris.