Fugtsikring: Etablering af et omfangsdræn

Har du problemer med en fugtig kælder, kan det være en god løsning at etablere et omfangsdræn som fugtsikring, og det kan vi hos Wollerup Kloak i Rødovre hjælpe dig med. Vi kører ud til kunder i hele Storkøbenhavn.

Hvad er problemerne med fugt?

Det er vigtigt at tage mistanken om fugt alvorligt, da det i værste tilfælde kan udvikle sig til skimmelsvamp og derved skabe et dårligt indemiljø, som kan være yderst sundhedsskadeligt for dig. Ligeledes kan fugt og skimmelsvamp brede sig, hvilket kan gøre genopbygningen efter en fugtskade til en bekostelig affære.

5 vigtige tegn på fugt

Saltudtrækninger på vægge

Puds eller tapet bobler, eller falder af

Mørke skjolder på vægge og lofter

Lugtgener, lugt af mug

Duggede ruder

Hvordan etableres et omfangsdræn?

Det foregår ved, at vi udgraver langs fundamentet – vi fjerner alt opgravet jord, etablerer drænet, og derefter fylder vi hullet op med nøddesten i 40 centimeters højde.

Ovenpå lægges der lecanødder til lige under eksisterende terræn, eller også monterer vi isolerende drænplader (evt. Sundolit) op af fundament. Lecanødderne er godt drænende og har en god isolerende effekt.

Vi afslutter med reetablering af eksisterende terræn/flisebelægning.

Er du på udkig efter en forebyggende løsning på fugt, da kan etablering af en faskine være interessant.

Vi har mange års erfaring med fugtsikring

Wollerup Kloak har over 20 års erfaring i kloakbranchen, og som autoriserede kloakmestre yder vi fugtsikring gennem afprøvede metoder.

Vi er ligeledes medlem af garantiordningen, Danske Kloakmestre, hvilket dækker med op til 50.000 kr. ved mangelfuldt kloakarbejde – uanset størrelse. Det er din garanti.

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud

Hvis du har mistanke om fugt eller fugtskader, så tøv ikke med at kontakte os. Vi etablerer fugtsikring i hele Storkøbenhavn, og vi finder den bedste løsning til lige netop dig til den rette pris.

Ring til os på 41 17 05 28 eller skriv via e-mail til gert@wollerup-kloak.dk for at høre mere om vores priser eller for at indhente et uforpligtende tilbud.