VAND I KÆLDEREN – HVAD GØR JEG?


Når vi får alt for meget regnvand, skaber det et stort tryk på kloaksystemet, hvilket resulterer i opstemning af vand. Når det sker, løber spildevandet i kloakkerne baglæns, og det opstigende kloakvand vil komme ind i huset gennem forskellige afløb.

SIKRING MED OPSTIGENDE KLOAKVAND

Hvis du er boligejer, kan en situation med indtrængende vand fra kloakker skabe store skader i boligen, hvorfor det er vigtigt at få gjort noget ved det. Wollerup Kloak har over 20 års erfaring i kloakbranchen, og vi sørger derfor for den bedste sikring mod opstigende vand i kælderen eller andre steder i boligen. Oplever du fx opstigende kloakvand i kælderen ved skybrud, etablerer vi pumpeanlæg eller højvandslukker.

KONTAKT OS I DAG

Kontakt os i dag for et gratis og uforpligtende tilbud på opstigende kloakvand. Hvis du har spørgsmål, stiller vi vores ekspertise til rådighed, og vi tager gerne en snak om de mest effektive og holdbare løsninger mod opstigende kloakvand. Ring til os på 22 67 75 10 eller skriv via mail til Bent@wollerup-kloak.dk.

Få et gratis og uforpligtende tilbud på omfangsdræn

Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud på din kloakopgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

  VI ER MEDLEM AF

  WOLLERUP KLOAK APS

  Wollerup Kloak Aps er dit lokale kloakfirma i Rødovre, København og omegn. Vi er Autoriseret Kloakmester, og udfører alle små og store kloakopgaver. Vi giver gerne et gratis og uforpligtende tilbud – ring eller skriv allerede i dag.

  Info

  Niels Frederiksens Alle 36
  2610 Rødovre

  Telefon: 22 67 75 10
  Email: Bent@wollerup-kloak.dk
  CVR nr. 28658125