Vi har stor erfaring med større og mindre byggesager, og vi arbejder hovedsageligt som hovedentreprenør i københavnsområdet. Vi kører også fagentrepriser inden for tømrerfaget og større og mindre serviceopgaver.

I vores arbejde er tidsplaner og overholdelse af tidsplaner er en meget høj prioritering, og vi ser altid meget løsningsorienteret på det, så alle parter er positive i processen og samarbejder om at løse eventuelle besværligheder i processen.

For os er kommunikation også en meget vigtig del af vores arbejde, og vi bestræber os på at få så kort kommunikationsvej som muligt, og vores medarbejder er meget serviceorienteret og selvstændigt arbejdende. Vores tømrer kommunikerer og planlægger meget selv ud fra de aftaler, der er indgået.

Vi vil meget gerne hjælpe med både mindre og større opgaver og tager udgangspunkt i jeres behov. Vi har tømrersvende med en bred faglig viden og mange års erfaring inden for tømrerfaget.

Referencer: 

VI ER MEDLEM AF

WOLLERUP KLOAK APS

Wollerup Kloak Aps er dit lokale kloakfirma i Rødovre, København og omegn. Vi er Autoriseret Kloakmester, og udfører alle små og store kloakopgaver. Vi giver gerne et gratis og uforpligtende tilbud – ring eller skriv allerede i dag.

Info

Niels Frederiksens Alle 36
2610 Rødovre

Telefon: 22 67 75 10
Email: Bent@wollerup-kloak.dk
CVR nr. 28658125