FUGTSIKRING: ETABLERING AF ET OMFANGSDRÆN


Har du problemer med en fugtig kælder, kan det være en god løsning at etablere et omfangsdræn som fugtsikring, og det kan vi hos Wollerup Kloak i Rødovre hjælpe dig med. Vi kører ud til kunder i hele Storkøbenhavn.

HVAD ER PROBLEMERNE MED FUGT?

Det er vigtigt at tage mistanken om fugt alvorligt, da det i værste tilfælde kan udvikle sig til skimmelsvamp og derved skabe et dårligt indemiljø, som kan være yderst sundhedsskadeligt for dig. Ligeledes kan fugt og skimmelsvamp brede sig, hvilket kan gøre genopbygningen efter en fugtskade til en bekostelig affære.

HVORDAN ETABLERES ET OMFANGSDRÆN?

Det foregår ved, at vi udgraver langs fundamentet – vi fjerner alt opgravet jord, etablerer drænet, og derefter fylder vi hullet op med nøddesten i 40 centimeters højde.

Ovenpå lægges der lecanødder til lige under eksisterende terræn, eller også monterer vi isolerende drænplader (evt. Sundolit) op af fundament. Lecanødderne er godt drænende og har en god isolerende effekt.

Vi afslutter med reetablering af eksisterende terræn/flisebelægning.

Er du på udkig efter en forebyggende løsning på fugt, da kan etablering af en faskine være interessant.

5 VIGTIGE TEGN PÅ FUGT:

 • Saltudtrækninger på vægge
 • Puds eller tapet bobler, eller falder af
 • Mørke skjolder på vægge og lofter
 • Lugtgener, lugt af mug
 • Duggede ruder

VI HAR MANGE ÅRS ERFARING MED FUGTSIKRING

Wollerup Kloak har over 20 års erfaring i kloakbranchen, og som autoriserede kloakmestre yder vi fugtsikring gennem afprøvede metoder.

Vi er ligeledes medlem af garantiordningen, Danske Kloakmestre, hvilket dækker med op til 50.000 kr. ved mangelfuldt kloakarbejde – uanset størrelse. Det er din garanti.

KONTAKT OS I DAG FOR ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Hvis du har mistanke om fugt eller fugtskader, så tøv ikke med at kontakte os. Vi etablerer fugtsikring i hele Storkøbenhavn, og vi finder den bedste løsning til lige netop dig til den rette pris.

Ring til os på 70 87 83 88 eller skriv via e-mail til Bent@wollerup-kloak.dk for at høre mere om vores priser eller for at indhente et uforpligtende tilbud.

Få et gratis og uforpligtende tilbud på omfangsdræn

Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud på din kloakopgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

  VI ER MEDLEM AF

  WOLLERUP KLOAK APS

  Wollerup Kloak Aps er dit lokale kloakfirma i Rødovre, København og omegn. Vi er Autoriseret Kloakmester, og udfører alle små og store kloakopgaver. Vi giver gerne et gratis og uforpligtende tilbud – ring eller skriv allerede i dag.

  Info

  Niels Frederiksens Alle 36
  2610 Rødovre

  Telefon: 22 67 75 10
  Email: Bent@wollerup-kloak.dk
  CVR nr. 28658125